vruchtbare papegaai eieren te koop
Andere advertentie(s) in deze categorie Advertentie(s) van deze verkoper Neem contact op met de verkoper Breng een vriend(in) op de hoogte Printen

« Vorige

vruchtbare papegaai eieren te koop

Omschrijving:

Beste kwekers van vogels / papegaaien en we verkopen zeer vruchtbare eieren van alle soorten papegaaien met kaarslicht. Al onze eieren worden verzameld bij zeer gezonde vogels in onze volière, getest op een kaars en voor 100% vruchtbaar bevonden voor het uitbroeden van gezonde baby's. We nemen nu bevelen aan van diegenen die geïnteresseerd zijn in het opvoeden van hun eigen babyvogels uit het eitje. Het is leuk om je eigen baby ('s) uit eieren te laten komen en we zullen je op elke manier helpen om je vogels met succes uit te laten komen. Bellow is een lijst van enkele van de eieren die we te koop hebben:


-Blauwe en gouden ara eieren
-Hyacinth Ara's eieren
- Scharlaken ara eieren
-Gere gevleugelde Ara-eieren
-Militaire ara-eieren

- Zwavelkuifkaketoeseieren
-Rose cockatoos eieren
-Gevormde kaketoes eieren
- Paraplu kaketoes eieren
-Moluccaanse kaketoes eieren
- Grote kaketoes eieren van Mitchell
- Zwarte palmakatooseieren
-Andere kaketoes Soorten eieren

-Africaanse Greys eieren
-Amazon Soorten eieren
- Valkparkiet eieren soorten
-Conures papegaaseieren
-Eclectus Soorten eieren
-Toucan papegaai-eieren
-Lovebirds soorten eieren
- Andere papegaaien (parkieten, valkparkieten)

We hebben ook een aantal gespeende, met de hand gevoede, getemde en getrainde baby- en volwassen papegaaien te koop. Deze papegaaien zijn met de hand gevoerd, zeer sociaal en hebben een hoge spreekvaardigheid. We hebben papegaaien variërend van 3 maanden tot 4 jaar oud. Elke vogel komt met een kooi en een gezondheidscertificaat met garantie. dit is jouw kans om een ??mooie papegaai te bezitten. Verzending is wereldwijd beschikbaar en wij bieden brochures, automatisch gereguleerde incubators, CD-banden enz. Voor klanten om deze eieren gemakkelijk en met succes uit te broeden. Stuur alstublieft een e-mail (carineaviary@gmail.com) met de soort eieren en / of papegaai die u wilt kopen en wij zullen u met alle nodige details antwoorden.

Basis gegevens:

Dit artikel wordt aangeboden door: carine (0 / # 0) Stem nu carine
E-mail: carineaviary@mail.com

Advertentie details

Type Aangeboden
Vraagprijs 40,00 EUR
Prijs (extra info) Gratis
Advertentie id: 16088
Aantal keer bekeken:719
Advertentie verloopt: 16.10.20 (in 456 dagen)
Toegevoegd op: 31.03.19