Exoknaag 01 Juni 2014 nog 37 dagen
Terraria Houten 01 Juni 2014 nog 37 dagen
Terraria en Exoknaag Gent Belgie 04 mei 2014 nog 9 dagen
Terraria Hasselt Belgie 17 augustus 2014 nog 114 dagen

Workshop

Workshop

Angsten

De workshop die wij geven gaat over het omgaan met angst, en dan in speciaal de fysieke angsten zoals de angsten voor het onbekende.

Personen die angst hebben voor reptielen proberen wij door middel van informatie en het aanraken/vasthouden van dieren te overtuigen dat deze niet zo eng en gevaarlijk zijn als vaak wordt gedacht en de media doet geloven.

Wij nemen eigen dieren mee die de personen kunnen aanraken en vasthouden. Uiteraard geschied dit onder ervaren begeleiding.

De ervaring leert dat als de personen voldoende informatie hebben gekregen over wat ze wel en niet kunnen gaan doen met een dier er al een hele stap vooruit is gemaakt. Daarna zal daadwerkelijk een dier in handen worden gegeven. 

Ook is het mogelijk om workshops te geven over andere dieren zoals, muizen, ratten, spinnen ed.

Lezingen

Wij geven en organiseren ook lezingen over reptielen, amfibieƫn, spinnen, knaagdieren en alle overige dieren.

Dit doen wij voor verenigingen, stichtingen, scholen  en ook voor particulieren die iets meer willen weten van een dier of diergroep.

 
Taal
Bezoekers
We hebben 38 gasten online
Partners

TerTermediaTermedia ter-shop-small.jpg ter-shop-small.jpg Ter ProductenTer Ontruiminganimaleventssupersmall.jpg animaleventssupersmall.jpg terlinksmallwit.jpgsoays.be vez.be  tertourster-shop-small.jpgLogo-NCVL.pngReemzorg-small.png