ReemZorg is een onderdeel van Ter. Het bedrijf Ter is een multifunctioneel bedrijf. We houden ons o.a. bezig met diergerichte evenementen en hebben een winkel met dierbenodigdheden ook kan er online bij de winkel besteld worden (op locatie Steenwijkerweg 15). Verder hebben we veel dieren die een belangrijke educatieve en recreatieve waarde hebben. Dat is ook de reden dat we een kinderboerderij / dierenpark / speeltuin hebben opgericht onder de naam MeerZoo (www.meerzoo.nl) .

MeerZoo is een kleinschalig dierenpark waar mensen met verschillende achtergronden kunnen komen voor dagbesteding, logeren of kortdurend verblijf. Er zijn hier verschillende dieren te vinden. O.a. boerderijdieren zoals kippen, varkens en paarden, maar ook veel vogels, knaagdieren en zelfs reptielen. Kijk maar eens op de site van MeerZoo (www.meerzoo.nl)

ReemZorg is de zorgtak waarvan de dagbesteding wordt gedaan in het dierenpark MeerZoo. De deelnemers helpen mee met het voeren, verzorgen en schoonmaken van de dieren.

Het doel van ReemZorg is het bieden van regelmaat en structuur in de dag. Verder wordt er met deelnemers gewerkt aan persoonlijke leerdoelen die samen worden opgesteld.